Ne adresam societatilor comerciale care doresc sa beneficieze de consilierea unui Expert Contabil pentru administrarea afacerii.

Despre Finco Partners

DespreNoi Viziune2
Sprijinim afacerile

Viziunea mea ca expert contabil

Viziunea mea ca expert contabil este concentrata spre crearea unui brand puternic pe piata de contabilitate din Romania, oferind clientilor servicii de contabilitate, consultanta si management financiar-contabil sub forma unui „pachet” de servicii cu multiple componente, intr-o abordare personala. Acest brand este definit de relatiile foarte apropiate pe care le dezvoltam cu clientii nostri, atat in plan profesional cat si in plan personal, fiind consilieri de incredere ai acestora pe probleme financiar-fiscale, si nu numai.

Mihai Lupu
semnatura mihai lupu

Misiune &
Valori

Dezvoltam relatii apropiate cu clientii

Avem misiunea de a oferi fiecarui client servicii de contabilitate, consultanta financiara si management financiar-contabil la cele mai inalte standarde si de a fi un sprijin real al intreprinzatorilor mici si mijlocii.

Vrem ca prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie sa eficientizam activitatea de operare si verificare a datelor prin automatizarea proceselor si standardizarea modului de intocmire a documentelor primare, realizand o abordare unitara de lucru. In acest fel vom putea analiza cu usurinta rezultatele si vom putea dedica mai mult timp fiecarui client, devenind un partener de incredere, puternic si stabil, capabil sa ofere clientilor nostri sprijinul si suportul necesar pentru atingerea obiectivelor.

Suntem orientati spre a investi in angajatii nostri, in companie si in comunitatile in care ne desfasuram activitatea pentru a aseza compania pe fagasul unei dezvoltari sustenabile, pe termen lung.

Credem in inovatie si depunem toate eforturile posibile pentru a oferi clientilor nostri servicii dedicate de contabilitate si consultanta financiara. Sprijinirea, indrumarea si consilierea clientilor in legatura cu problemele identificate de specialistii nostri sunt activitati prioritare.

Avem incredere in dezvoltarea companiei, suntem perseverenti si dezvoltam relatii foarte apropiate cu clientii nostri, bazate pe incredere, respect si o implicare activa in rezolvarea problemelor pe care acestia le au.

Fiscalitate
Juridic
Economic
Financiar
Scroll to Top